Driedaagse cultuurreis naar het graafschap Kent

Deze diashow vereist JavaScript.

Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse driedaagse cultuurreis van donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) tot zaterdag 31 mei. Dit keer bezoeken we het graafschap Kent. Het oudste graafschap van Engeland heeft een rijke geschiedenis en een groot historisch erfgoed en staat over de hele wereld bekend als de tuin van Engeland.

Het reisprogramma ziet er als volgt uit:

Donderdag 29 mei: vertrek om 7.45 uur aan de Hallen. In Calais nemen we de ferry naar Dover. Bezoek aan de stad Canterbury met onder meer de kathedraal en St. Augustine’s Abbey (beiden UNESCO-werelderfgoed), een wandeling in de tuinen van West Gate, het Museum of Canterbury en veel aandacht voor het wereldberoemde boek ‘Canterbury Tales’.

Vrijdag 30 mei: We bezoeken het 17de eeuwse landhuis Knole in Sevenoaks, vervolgens de middeleeuwse Ightam Mote, het best bewaarde slot met gracht in zijn soort in Engeland. We eindigen in Down House, de georgian woning in een zeven ha groot park waar natuuronderzoeker Charles Darwin met zijn gezin woonde tussen 1842 en 1882.

Zaterdag 31 mei: Een bezoek aan de overbekende Sissinghurst Castle Garden, de tuin die tot ieders verbeelding spreekt. Daarna nemen we rustig de tijd in Leeds Castle, door Lord Conway omschreven als ‘het mooiste kasteel ter wereld’ gelegen in een enorm park. Terug in Roeselare rond 23.30 uur.

De prijs voor deze uitzonderlijke reis bedraagt € 340. Toeslag eenpersoonskamer € 70. Niet-leden betalen € 10 euro meer.  Hierbij is inbegrepen: de busreis, twee overnachtingen met ontbijt in hotel Holiday Inn Express Canterbury, de gidsbeurten, alle toegangsgelden, het avondmaal op de eerste dag, een reisboekje met uitgebreide info.

Aarzel niet om snel in te schrijven voor deze unieke reis. Alle info en inschrijving: Jan Crabbe, Westlaan 246, 051-206006 j.crabbe@telenet.be

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Cultuurreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s