Bezoek aan de Sint-Andriesabdij te Zevenkerken

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan de Sint-Andriesabdij Zevenkerken

Maandag 5 juni 2017 (2° pinksterdag)

Programma:

Naar aanleiding van de voordracht van de Dhr Bart Demyttenaere over zijn wedervaren van zijn verbzevenkerkenlijf in het klooster hebben we ook  een bezoek gepland in de abdij zelf.

Na een voorstelling over het leven in de abdij wordt er een rondleiding gegeven in de abdijkerk en is er ook een getuigenis door een monnik van de abdij.

Nadien genieten we in de bistro van een pannenkoek met koffie.

We verzamelen op de parking naast de inrijlaan bij het binnenrijden van de abdij;  het bezoek start om 14h . Voor de wandelaars onder jullie kan je ook nog nadien eventueel op het domein in de bossen vertoeven of ook het domein de Watermolenvijver aan de overkant van de straat (de N32) bezoeken.

Praktisch:

Ieder gaat met eigen vervoer of met carpooling. Wenst u mee te rijden of bent u bereid iemand mee te nemen, wil dit dan uitdrukkelijk vermelden bij inschrijving. U wordt verwacht iets voor 14.00 uur op de parkeerplaats van Sint-Andriesabdij, Zevenkerken 4,   8200 Sint-Andries Brugge.

Hoe te bereiken? We rijden via Torhout richting Brugge op de N32, even voorbij Zedelgem links neem je de oprijlaan van de abdij.

Prijs per persoon: 9€ ( bezoek en de rondleiding in de abdij en 2 koffies met een reuzenpannenkoek). Niet leden 12€. Ter plaatse te betalen.
Inschrijven  op het secretariaat: 051-69 06 28 (buiten de kantooruren) of per e-post bij erik.huyghe@telenet.be, het aantal personen is beperkt tot 20.

We wensen u een aangenaam bezoek!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Activiteiten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s