Toast Literair

ann de craemerDavidsfonds Roeselare nodigt u uit op Toast Literair, hét literaire evenement in Vlaanderen, waarbij wij een jonge West-Vlaamse schrijfster aan het woord laten:

‘Ann De Craemer: een schrijversleven’

op zondag 21 januari 2018 om 10u.30 in zaal Suydtbrugge (Klein Seminarie), Zuidstraat 27 in Roeselare

Van bij de eerste editie in 2011 groeide Toast Literair uit tot het grootste taal- en leesfeest op zondagochtend in Vlaanderen. De Roeselaarse afdeling is er ook weer bij en biedt opnieuw een gevarieerd programma aan. Schrijfster Ann De Craemer uit Tielt neemt het publiek mee op een tocht door haar werk. Zij vertelt honderduit over haar schrijverschap, over hoe haar dagen eruitzien, hoe een boek ontstaat en groeit, wat zij vindt van recensies,…  Ann De Craemer schreef al een reisboek en drie romans, schrijft columns en verzorgt een eigen taalblog. Met radiopresentator Jan Hautekiet publiceerde zij Heerlijk Helder. Weg met krommunicatie (2015).Daarna wordt voorgelezen uit het beste werk van de laureaten van de Junior Journalistwedstrijd en worden de prijzen uitgedeeld. Tussenin tonen jonge musici hun kunnen. Het geheel wordt afgesloten met een receptie. Een aanrader!

Prijs: €5 (niet-leden betalen €8, vtp-houders €5). Graag een seintje vooraf op het secretariaat (051/690628, erik.huyghe@telenet.be).

toast

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Junior Journalist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s