Bezoek restauratieatelier

Frederik Cnockaert

Frederik Cnockaert, eigenaar van art restorer KERAT bv, is een veelzijdige restaurateur van allerlei kunstvormen. Hij zal jullie te woord staan in zijn atelier en uitleg verschaffen over zijn werk op gebied van restauratie van verschillende kunstwerken. Ondermeer schilderijen maar ook beelden neemt hij onder handen.

Naast een korte rondleiding in zijn woonhuis met zijn bijzonder interieur zullen bij het bezoek van zijn atelier enkele werken in uitvoering te bewonderen zijn.

Daarna worden wij verwacht In Den Grooten Moriaan – Koestraat 63 A – 8940 Wervik, om samen na te praten bij een lekker drankje.

 Praktisch:  Waar : Kerat BV Kunstatelier, Hoogweg 42, 8940 Wervik

                     Wanneer : Zaterdag 19 maart om 13h45.

                     Prijs (bezoek en drankje) : leden 13€, niet-leden 17€, VTP-pas 6,5€

Inschrijving via email davidsfondsroeselare@gmail.com en betaling  ten laatste op 14 maart. Aantal deelnemers is beperkt tot 25! Ook zullen we ons houden aan de dan geldende COVID maatregelen, zo weinig mogelijk gedrum en mondmaskers bij de hand houden. Ieder gaat met eigen vervoer, ook kan er eventueel carpooling gebeuren aan de inkom van de Stadshallen Roeselare, uiterlijk tot 13h15 (vanaf 13h).

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Activiteiten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s