Lidmaatschap in een nieuwe formule

De wereld verandert in een sneltreinvaart en bij het Davidsfonds is dat niet anders. Weldra valt niet de traditionele keuzecatalogus in uw bus maar het 159 blz. tellende Davidsfondsboekje 2023. Natuurlijk blijven wij helemaal trouw aan onze missie van ‘cultuur naar mensen brengen en mensen naar cultuur’ maar de manier om lid te worden of te blijven steekt in een volledig nieuw jasje. Voor wie reeds sinds jaar en dag lid is van het Davidsfonds is wordt het even wennen.

Tot vorig cultuur jaar betaalde u minimum € 40 waarbij je je boeken of cd’s of bonnen kon aanschaffen. Om lid te worden betaalt u voortaan slechts €29 en meteen krijgt u hiervoor zes voordelen in de plaats:

1 U krijgt een forse reductie op alle activiteiten van zowel de bijna vijfhonderd plaatselijke afdelingen als van Davidsfonds-nationaal (cultuurreizen, Academie, …).

2 Bestelt u als lid voor minimaal € 30 in onze webwinkel, dan ontvangt u een ledenbon van €20 voor een volgende aankoop vóór 31 december 2023. Elk lidmaatschap geeft recht op één ledenbon.

3 Op alle boeken van de Davidsfonds-webwinkel krijgt u 10% korting.

4 Met de Davidsfonds Lidkaart krijgt u extra kortingen of exclusieve voordelen bij een heleboel cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel. U ontdekt ze op http://www.davidsfonds.be . Blijf op de hoogte van onze cultuurpartners via Het Accent en ontdek extra cultuurvoordelen in onze maandelijkse nieuwsbrief.

5 Zes keer per jaar krijgt u de ledenkrant Het Accent in uw bus, boordevol interessante artikels, interviews en cultureel nieuws. Ontvang ook maandelijks extra kortingen of voordelen in uw mailbox, aangevuld met wedstrijden, cultuurtips, boeken, cursussen of reizen.

6 €5 van uw lidmaatschap gaat naar uw lokale afdeling, alsook €1 per boek of cd die u bij de webwinkel bestelt. Op die manier kan uw eigen afdeling nog meer en betere activiteiten organiseren.

Een (cultuur)vereniging die zijn lidmaatschapsprijs met meer dan een kwart verlaagt, dat gaat tegen alle trends in. Het Davidsfonds, de grootste culturele familie van Vlaanderen en Brussel, durft deze stap aan om nog meer mensen bij cultuur te betrekken. Maar mocht u de nieuwe formule een beetje verwarrend vinden, dan kan u zoals elk jaar terecht op zondag 25 september op Vers Geperst (zaal Suytbrugghe, Zuidstraat) waar wij u verder wegwijs maken en waar u ter plaatse kan kiezen uit de hele boeken- en cd-collectie.

Advertentie

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s