Gegidste wandeling in Vloethemveld

foto Agentschap voor natuur en bos

Gegidste natuur- en cultuurwandeling in Vloethemveld Op Pinkstermaandag 29 Mei 2023 om 14u.15

Graag nodigen we jullie uit voor onze Pinkstermaandag cultuur- en natuurwandeling. Dit in het natuurgebied van het Zedelgemse Vloethemveld. Onze gids, Dirk Pottier, zal ons uitgebreid, deskundig en geanimeerd begeleiden op deze wandeling van 150 minuten met en vleugje cultuur en natuur. Na de wandeling keren we even op onze stappen terug en genieten we nog van een stukje taart met koffie in Den Heirweg (Snellegemsestraat 117, Zedelgem).

Praktisch:

We rijden richting Brugge via de oude baan (N32) en komen achtereenvolgens Hooglede, Lichtervelde en Torhout voorbij, ter hoogte van Zedelgem rijden we dan linksaf en dwars door Zedelgem dorp.  We kunnen ook via de autosnelweg, E403, richting Brugge rijden tot aan de afrit Ruddervoorde (afrit 11) en daarna richting Zedelgem.

We verzamelen om 14u15 op de parking van het POV, Diksmuidse Heirweg te Zedelgem (privaat maar het is toegelaten voor bezoekers Vloethemveld) en wandelen dan samen het weggetje, daar recht tegenover, in tot aan de groene poort waar we om 14u30 hebben afgesproken met de gids.

Gelieve te rekenen op ongeveer 45 minuten rijden. Degelijke wandelschoenen of laarzen voorzien indien de natuurgoden het gebied wat zompig hebben gemaakt. Ook een verrekijker meebrengen valt ten zeerste aan te raden. Let op! Honden zijn niet toegelaten op het domein!

Prijs : € 13,00 per persoon (niet-leden € 18,00, houders VTP pas € 6,50), vergoeding gids, koffie met taart inbegrepen.

Inschrijven met betaling BE73 4675 0026 5160 kan tot 25 mei via email: davidsfondsroeselare@gmail.com

We wensen u alvast een prachtige natuurwandeling!           

Advertentie

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uitstappen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s